Werkschoenen/veiligheidsschoenen

Heeft u al (semi)orthopedische schoenen en heeft u deze ook nodig voor uw werk? U kunt dan via het UWV een vergoeding aanvragen voor (semi)orthopedische werk/veiligheidsschoenen als u deze alléén voor werk nodig heeft. https://www.uwv.nl/particulieren/voorzieningen/voorzieningen-werk/index.aspx

Voor het vervaardigen van (semi) orthopedische en OVAC werk/veiligheidsschoenen werken wij samen met Neskrid. Middels het ABC-concept wil Neskrid ervoor zorgen dat iedereen kan werken met gecertificeerd en passend werk- of veiligheidsschoeisel. 

De unieke gecertificeerde orthopedische maatwerkschoenen van NESKRID in de A-categorie voldoen aan de wettelijke Europese normen EN ISO 20347:2012 of EN ISO 20345:2011. Op basis van de door ons aangeleverde individuele leest, wordt door NESKRID een gecerticeerde orthopedische maatwerk(veiligheids)-schoen gefabriceerd. NESKRID ontwerpt aan de hand van de aangeleverde leest een maatwerkschacht van het door de klant gekozen NESKRID-model. Afhankelijk van de gebruiksomstandigheden wordt de materiaalsoort voor het onderwerk bepaald, zoals polyurethaan (PU), nitrilrubber (NI) of een combinatie van beiden. Dit resulteert in de optimale zoolkeuze of -opbouw. Doordat NESKRID uitsluitend met uitvoerig geteste en gecerticeerde materialen werkt, voldoen de gecerticeerde schoenen aan de eisen die de gebruiker aan zijn of haar orthopedische schoenen stelt en is de duurzaamheid gewaarborgd.

De NESKRID semi-orthopedische schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen, een uitgebreide maatrange, ongelijke maten en zijn op verzoek van de klant te voorzien van diverse (orthopedische) aanpassingen. Daarnaast zijn er modellen verkrijgbaar met verdiepte leest en verhoogde teenbeschermende orthopedische neus. Hierdoor ontstaat binnen de schoen extra ruimte om gewenste aanpassingen door te voeren of een gecerticeerde NESKRID-steunzool te plaatsen.

NESKRID heeft een uitgebreid assortiment confectieschoenen waaronder een special line die oplossingen biedt OVAC.

Voor meer informatie kunt u via de onderstaande link een kijkje nemen op de website van Neskrid:

NESKRID