Werkwijze

Stap voor stap naar passende schoenen

Gaat u voor het eerst (semi-)orthopedische schoenen bestellen? We vertellen u graag hoe wij te werk gaan. In negen eenvoudige stappen pakken we uw voetproblemen aan. Daarna zult u versteld staan: zoveel verlichting kunnen perfect passende semi-)orthopedische schoenen u geven.

1. U maakt eerst een afspraak met de huisarts om uw gezondheidsklachten te bespreken.
Ligt de oorzaak bij uw voeten, dan zal de huisarts u doorverwijzen naar een specialist.

2. Ziet de specialist een oplossing in (semi)-orthopedische schoenen dan schrijft deze een verwijzing uit.

3. Nu u in het bezit bent van een verwijzing, kunt u een afspraak maken met de orthopedisch schoentechnicus van uw keuze: Seuren Orthopedie. Afhankelijk van uw situatie onderzoeken we uw voeten, we maken een blauwdruk en meten uw voeten nauwkeurig op.

4. We nemen contact op met uw zorgverzekeraar. We leggen onze aanpak en de bijbehorende kosten voor.
Na akkoord van uw zorgverzekeraar gaan we met u toewerken naar een passende oplossing.

5. Orthopedische schoenen: We beginnen met een pasfase. U mag een paar proefschoenen een week thuis gebruiken om te ondervinden of ze in alle opzichten goed passen.
    Semi-orthopedische schoenen: U kiest een model en kleur uit en wij bestellen de gewenste schoenen voor u.

6. Orthopedische schoenen: Daarna gaan we de schoenen afpassen. We voeren de nodige correcties uit en u kiest model en uitvoering die u het mooiste vindt.
    Semi-orthopedische schoenen: Na ontvangst van de bestelling (levertijd ongeveer 3 weken) nemen wij contact met u op om de schoenen te passen.

7. Orthopedische schoenen: Nu worden uw schoenen vakkundig vervaardigd. Is dit uw eerste paar orthopedische schoenen? Reken op een levertijd van ongeveer 12 weken. Gaat het om een herhalingspaar, dan moet u rekening houden met ongeveer 8 weken levertijd.
    Semi-orthopedische schoenen: Reken hier op een levertijd van ongeveer 4 weken. Zijn er aanpassingen nodig dan worden die uitgevoerd.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2012″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]8. U krijgt een telefoontje van ons: uw schoenen zijn klaar! Onder het genot van een kopje koffie komt u de schoenen afhalen.

9. Voor alle producten houden wij een inloopperiode aan van 3 weken. Wanneer u merkt dat uw lichaam moet wennen aan de schoenen/voorziening(en), dient u de eerste week de draagtijd op te bouwen met een uur per dag. Na deze week loopt u nog 2 weken hele dagen. Mocht u in de inloopperiode merken dat uw klachten verergeren of
de schoenen/voorziening(en) niet aan uw verwachtingen voldoen, adviseren wij u een controle afspraak te maken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]